Huisregels

Huisregels Foodfestival Amsterdam!

Leuk dat je er bent! Om je bezoek hier zo leuk en lekker mogelijk te maken hebben we een paar culinaire zaken voor je op een rijtje gezet.

 1. <18 jaar verkopen we geen alcohol en <25 jaar? laat je legitimatie zien
 2. We werken met munten, de waarde van een munt is €2,75. Munten zijn zowel cash als per pin te betalen op verschillende verkooppunten. Ook zijn er halve munten.
 3. Munten zijn niet inwisselbaar voor contanten of tegoedbonnen.
 4. Je betaald een servicefee voor je eerste glas van 1/2 munt en bij je volgende bestelling krijg je bij de bar een schoon glas. 
 5. Helaas zijn je huisdieren niet toegestaan (officiële hulphonden zijn wel toegestaan).
 6. Het is mogelijk dat je als gast wordt gefilmd of gefotografeerd. Foodfestival Amsterdam behoudt zich altijd het recht voor om dit materiaal voor publicatie te gebruiken.
 7. Het meenemen van eigen drank en etenswaren is verboden. Bij het niet afstaan hiervan wordt de toegang tot het festival geweigerd.
 8. Roken binnen is verboden. De rookruimte bevind zich buiten bij de ingang.
 9. Een bezoeker heeft op de locatie uitsluitend toegang tot de daartoe bestemde en aangegeven ruimtes.
 10. Bedreiging, agressie, mishandeling en/of intimidatie in de ruimste zin van het woord zijn ten strengste verboden. Bij constatering hiervan wordt de toegang tot de locatie geweigerd dan wel wordt de  desbetreffende bezoeker van de locatie verwijderd, zulks ter beoordeling van de organisatie van het festival.
 11. Instructies van de organisatie en/of haar personeel dienen door de bezoeker te allen tijde worden opgevolgd.
 12. Bij het niet naleven van het huisreglement zal de toegang tot het event worden geweigerd/ontzegd.